Business to business

Partner Community

Partners van De Groene Zaak hebben verschillende competenties en krachten en willen elkaar inspireren en versnellen op het gebied van verduurzaming van de eigen onderneming. Het doel van de community is dan ook de synergie en samenwerking tussen onze partners te stimuleren en versterken.

Businesscase in de spotlights
Onderdeel van de online community is ‘Businesscase in de spotlights’. Veel partners van De Groene Zaak verkennen met innovatieve businesscases de frontlinie van de nieuwe economie. Echter, ze weten die cases niet altijd op een pakkende manier voor het voetlicht te brengen. Op de nieuwe website hebben partners de mogelijkheid een eigen businesscase in de spotlights te zetten. De Groene Zaak biedt een gedegen en inhoudelijk uitgewerkte beschrijving van de businesscase door een professional en een eigentijdse, tailormade illustratie van die businesscase. Bovendien krijgt de case een prominente plek op de website en social media-kanalen van De Groene Zaak en krijgt de case van de maand extra exposure, ook buiten De Groene Zaak-kanalen om.

APP
Ambitie van deze tool is partners effectief ondersteunen in het onderling netwerken, het uitwisselen van kennis en het zaken doen met elkaar. De APP is hier online verkrijgbaar en wordt kosteloos beschikbaar gesteld aan partners en medewerkers.

Social Media
Wij houden onze partners altijd goed in de gaten en onze partners houden ons op de hoogte van belangrijke duurzame gebeurtenissen. Hieraan besteden we veel aandacht via Social Media. Op deze manier verspreiden wij het nieuws en hopen wij anderen te inspireren. Volg ons op en .

Groene Zaken – Nieuwsbrief
Elke maand houden we onze partners met de nieuwsbrief Groene Zaken op de hoogte van alles wat De Groene Zaak heeft bereikt, de bijeenkomsten op de agenda en al het andere nieuws wat we graag met onze partners delen. Elke maand is er ook een Partner aan Zet om een oproep te plaatsen, acties te delen of bijzonder nieuws te verspreiden. Lees hier onze meest recente externe nieuwsbrief.

Match Making Service
Het netwerk van De Groene Zaak bestaat inmiddels uit ruim 200 ondernemingen. Van start-up tot multinational en alle branches zijn vertegenwoordigd. Dit biedt een scala aan kennis en expertise binnen alle invalshoeken van duurzaam ondernemen. Wij moedigen samenwerking en kennisuitwisseling tussen onze partners enorm aan. Transparantie en nieuwe samenwerkingen horen bij de nieuwe economie en zorgen voor innovatieve ontwikkelingen. Wil jij graag in contact komen met één van onze andere partners? Laat het ons weten en wij maken de Match. Mail je verzoek naar .