Ontbijtsessie ‘werken aan veerkracht’

12 september 2017 8:00 am - 10:30 am

In samenwerking met onze partner VDS organiseren we op dinsdag 12 september een ontbijtsessie: werken aan veerkracht en persoonlijke effectiviteit met ‘Heartmath’.

Als professional krijg je dagelijks vele impulsen te verwerken. Dit kan bijvoorbeeld zijn door e-mail, telefoon, WhatsApp, vergaderingen of acquireren. De wereld verandert snel en het tempo ligt steeds hoger, daardoor lijkt werken steeds meer op topsport. Dat is een fantastische uitdaging en vereist de juiste (top) conditie om deze uitdagingen effectief aan te blijven gaan. Ook voor duurzaam leiderschap is het elke dag hard werken aan een impactvolle samenleving en is het van groot belang om in goede en gezonde conditie te zijn en te blijven.

Om een bijdrage te leveren aan jouw duurzame leiderschap laten we je graag kennis maken met een techniek waarbij stress voelbaar, zichtbaar en meetbaar te regulieren is. Dit resulteert onder andere in méér energie, verhoogde vitaliteit, meer veerkracht, een verbeterde prestatievermogen en persoonlijke effectiviteit. Deze zogenaamde HeartMath® hartcoherentie technieken zijn gebaseerd op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek en bereikt zo’n 40% stressreductie.

Graag nodigen we je uit voor een inspiratie- & netwerk ontbijtsessie, waarbij we in dialoog met andere vakgenoten tot de kern komen van hoe je met meer rust en gereduceerde stress dichter bij jezelf kunt blijven en daardoor je persoonlijke effectiviteit en veerkracht zult verhogen. Kortom, het wordt een actieve sessie met een waardevolle dialoog, waar het van en met elkaar leren in combinatie met de HeartMath® techniek centraal staat!

Programma
08.00 – 08.30 uur             Inloop en gezamenlijk ontbijt
08.30 – 08.45 uur             Welkomstwoord en voorstelronde
08.45 – 10.00 uur             Dialoog en meting met HeartMath® technieken

´Hoe kun je met meer rust en gereduceerde stress dichter bij jezelf blijven en daardoor je persoonlijke effectiviteit en vitaliteit verhogen?’

10.00 – 10.30 uur             Vragenronde, netwerken en afsluiting

Voor wie?
We nodigen verschillende vakgenoten uit die een dialoog willen voeren en de HeartMath® technieken willen ervaren. Zowel L&D professionals, HR professionals, directeuren als senior managers zijn welkom bij deze sessie.

Meld je snel aan!
Voor deze sessie zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en zijn uitsluitend bedoeld voor bovengenoemde doelgroepen. Hierdoor ontstaat een exclusieve sessie uit zorgvuldig geselecteerde gelijkgestemden die bereid zijn hun ervaringen met jou en elkaar te delen. Maximaal aantal deelnemers is 9 personen. Deelname is kosteloos (voor partners van De Groene Zaak). Aanmelden kan door een email te sturen naar ise.van.den.hoogen@degroenezaak.com.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk je af te melden. Dit geeft ons de gelegenheid om de voor jouw gereserveerde plek beschikbaar te stellen aan iemand anders. Voor annuleringen na woensdag 6 september 2017 zijn wij genoodzaakt om een no show fee van 99 euro (excl. BTW) in rekening te brengen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn