Vacature Directeur Economie en Politiek, reageren niet meer mogelijk

Per 1 januari 2018 gaan MVO Nederland en De Groene Zaak samen.

MVO Nederland / De Groene Zaak wil sneller naar de nieuwe economie. In 2025 is het kantelpunt gerealiseerd. Duurzaam ondernemen is de norm. MVO Nederland / De Groene Zaak is het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Er is dus veel kracht om dit te realiseren. Met een duidelijke agenda. Met veel ondernemers. Met een groot marktaandeel van duurzame oplossingen. En door het veranderen van de spelregels.

Daarom zoeken wij een:

DIRECTEUR ECONOMIE EN POLITIEK

Een uitdager van de gevestigde orde. Mobiliseert en brengt ondernemers bij elkaar in het realiseren en versnellen van echte omslag naar de nieuwe, duurzame economie.

De Directeur Economie en Politiek speelt hierin een krachtige, leidende én faciliterende rol, met name in het bepalen van de agenda en het veranderen van de spelregels. Zorgt voor focus, smeedt coalities, organiseert het inhoudelijke verhaal en draagt dit uit, pleegt effectieve interventies en realiseert. Kandidaten zijn overtuigd van duurzaam ondernemen, kijken met een ondernemersblik, snappen politieke belangen en kunnen hierin doelgericht opereren. Vasthoudend, resultaatgericht en mobiliserend. Creatief en verbindend. Met moed en lef werken aan impact. Autoriteit.

Op de website van MVO Nederland zijn meer details en een uitgebreide functietypering terug te vinden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn