Managementboek van het jaar 2014

AMSTERDAM – Zakendoen in de Nieuwe Economie is uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar. De prijs, die uitgaat van managementboek.nl, werd donderdag in De Rode Hoed uitgereikt aan auteur Marga Hoek. 

Zakendoen in de Nieuwe Economie, het auteursdebuut van Hoek, schetst de contouren van een nieuwe, duurzame economie en geeft ondernemers concrete handvatten om die nieuwe economie in hun eigen organisatie handen en voeten te geven. Met verfrissende managementmodellen, best practices uit binnen- en buitenland, de inbreng van bijna dertig wetenschappers en een slothoofdstuk dat ook kinderen aan het woord laat over duurzaam zakendoen is het boek vernieuwend en degelijk tegelijkertijd. Zakendoen in de Nieuwe Economie blaast aloude managementgebieden, met noemers als Financiering, Innovatie, Value Cycle en Klanten op energieke wijze nieuw leven in.

Het juryrapport over Zakendoen in de Nieuwe Economie: Het managementboek van het Jaar gaat voorop in de nieuwe realiteit van ons maatschappelijk-economisch bestel, is tegelijk conceptueel en praktijkgericht, daagt een breed lezerspubliek uit nieuwe wegen in te slaan en is bovendien uitnodigend vormgegeven. 

Lees hier het hele persbericht

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn