Masterclass Asset Sharing

14 juni 2017 9:00 am - 1:00 pm

Het begrip circulaire economie maakt inmiddels deel uit van het vaste vocabulaire. In deze nieuwe economie gaan we van bezit naar gebruik, gaan we efficiënter om met dat wat er al is en zijn delen, verbinden en samenwerken kritische succesfactoren. Het klinkt mooi, maar wat betekent het nu eigenlijk voor jouw organisatie? Hoe kan je hiermee aan de slag? Welke kansen zijn er en hoe kan jouw onderneming hier haar voordeel mee doen? In de masterclass Sharing Assets voor Circulaire Leiders gaan we in op succesvol zakendoen in de nieuwe economie.

Ksenia Podoynitsyna, Assistent Professor Ondernemerschap & Innovatie aan de Universiteit van Eindhoven en JADS, neemt je mee naar de toekomst: welke ontwikkelingen vinden er plaats op het gebied van duurzame business modellen, innovatie en ondernemerschap?

Daarna gaan we verder in op de nieuwe realiteit en gaan we samen aan de slag voor een ‘future proof business’. Dit doen we aan de hand van een inspirerende casus rondom sharing assets. Wat zijn nu de mogelijkheden en kansen van het delen van bestaande bedrijfscapaciteit middels de inzet van deelplatformen? En hoe maken we daarmee onze bedrijfsvoering duurzaam en financieel gezond?

Programma
09.00 – 09.30 Ontvangst
09.30 – 09.45 Introductie door De Groene Zaak 
09.45 – 10.30 Ksenia Podoynitsyna (Universiteit Eindhoven en JADS)
10.30 – 10.45 PAUZE
10.45 – 11.00 FLOOW2 – Introductie in Sharing Assets
11.00 – 12.30 Workshop ‘Future proof business’
12.30 – Afsluiting + lunch

Aanmelden? Stuur een email naar ise.van.den.hoogen@degroenezaak.com.
Deelname is kosteloos!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn