Business to business

Partner Community

Partners van De Groene Zaak hebben verschillende competenties en krachten en willen elkaar inspireren en versnellen op het gebied van verduurzaming van de eigen onderneming. Het doel van de online community is dan ook de synergie en samenwerking tussen onze partners te stimuleren en te faciliteren.

Businesscase in de spotlights
Onderdeel van de online community is ‘Businesscase in de spotlights’. Veel partners van De Groene Zaak verkennen met innovatieve businesscases de frontlinie van de nieuwe economie. Echter, ze weten die cases niet altijd op een pakkende manier voor het voetlicht te brengen. Op onze website hebben partners de mogelijkheid een eigen businesscase in de spotlights te zetten. Als partner van De Groene Zaak kan men een eigen cases aandragen waar De Groene Zaak een redactieslag over maakt. De case krijgt een prominente plek op de website in de bibliotheek en wordt verspreid via onze social media-kanalen.

Social Media
Wij houden onze partners altijd goed in de gaten en onze partners houden ons op de hoogte van belangrijke duurzame gebeurtenissen. Hieraan besteden we veel aandacht via Social Media. Op deze manier verspreiden wij het nieuws en hopen wij anderen te inspireren. Volg ons op facebook en twitter.

Linked-In
We hebben een De Groene Zaak Linked-In Group waarin we alle partners van De Groene Zaak uitnodigen deel te nemen. In deze groep delen wij zelf het laatste nieuws, doen we oproepen en brengen we onze activiteiten onder de aandacht. Maar dit platform dient ook voor de partners zelf om allerlei berichten te delen. Tevens maak je snel en makkelijk contact met de andere partners binnen het netwerk.

Groene Zaken – Nieuwsbrief
Elke maand houden we onze partners met de nieuwsbrief Groene Zaken op de hoogte van alles wat De Groene Zaak heeft bereikt, de bijeenkomsten op de agenda en al het andere nieuws wat we graag met onze partners delen. Elke maand is er ook een Partner aan Zet om een oproep te plaatsen, acties te delen of bijzonder nieuws te verspreiden.

Match Making Service
Het netwerk van De Groene Zaak bestaat inmiddels uit ongeveer 200 ondernemingen. Van start-up tot multinational en alle branches zijn vertegenwoordigd. Dit biedt een scala aan kennis en expertise binnen alle invalshoeken van duurzaam ondernemen. Wij moedigen samenwerking en kennisuitwisseling tussen onze partners enorm aan. Transparantie en nieuwe samenwerkingen horen bij de nieuwe economie en zorgen voor innovatieve ontwikkelingen. Wil jij graag in contact komen met één van onze andere partners? Laat het ons weten en wij maken de Match. Mail je verzoek naar ise.van.den.hoogen@degroenezaak.com.