Workshop Berenschot en De Groene Zaak

Berenschot en De Groene Zaak organiseren een workshop ”De MVO Hypecycle” op donderdag 3 juli.

Steeds meer ondernemers geven vandaag de dag concreet invulling aan de nieuwe, duurzame economie. Het ene initiatief na het andere ziet het licht om deze wereld slimmer, beter en vooral duurzamer in elkaar te steken. Veel ideeën komen, maar veel ideeën gaan ook. Sommige ideeën worden groot en blijvend. Hoe steekt dat mechanisme in elkaar? Wat kenmerkt een blijvertje? Berenschot en De Groene Zaak ontwikkelden begin dit jaar de zgn. MVO hypecycle waarin een overzicht is gemaakt van alle MVO topics die ‘hypen’ maar ook de topics die steady in toepassing groeien.

Graag willen we niet alleen deze hypecycle met jullie inhoudelijk bespreken maar ook ingaan op de vraag:  Welke change mechanismen zien we en welke zijn het sterkst? Enkele grote gamechangers of veel, kleine veranderingen?

Datum:
                donderdag 3 juli
Tijdstip:               09.30 – 12.30 uur
Locatie:                Kantoor Berenschot, Utrecht

Deze workshop is bij te wonen voor €40,00 (inclusief exemplaar Zakendoen in de Nieuwe Economie en lunch). Aanmelding kan via een retourmail aan danielle.bosscher@degroenezaak.com. Na aanmelding ontvang je een bevestiging, een factuur en routeinformatie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedIn